Secon Oy
Opastinsilta 12 E, 00520 Helsinki
010 421 1900
asiakaspalvelu@secon.fi

Secon Oy jälleen Suomen vahvimpia yrityksiä

Suomen Vahvimmat -sertifikaatin ansainnut yritys luo voimaa Suomen talouselämään nyt ja tulevaisuudessa. Sertifikaatti on merkki yrityksen positiivisista taloudellisista tunnusluvuista, luottokelpoisuudesta, taustatiedoista ja hyvästä maksukäyttäytymisestä.

Seconin saama Suomen Vahvimmat Platina -erikoissertifikaatti myönnetään yritykselle, jonka luottoluokitus on ollut korkeimmassa luokassa (AA+ tai AAA) vähintään kolmena peräkkäisenä vuonna. Näin ollen asiakkaat, yhteistyökumppanit ja muut sidosryhmät voivat olla varmoja, että yhteistyö Seconin kanssa on kestävällä pohjalla.

Suomen Vahvimmat -sertifikaatti perustuu Suomen Asiakastiedon Rating Alfa -luottoluokitukseen. Tunnustus myönnetään ainoastaan parhaista parhaille: vain 12 % suomalaisista yrityksistä täyttää sertifikaatin tiukat kriteerit.